Sanitør søges til nedrivningsarbejde

Vil du prøve kræfter med asbestsanering og nedrivningsarbejde? Har du lyst til at udføre vigtig miljøsanering for private og offentlige kunder? Kan du se dig selv i et lille og erfarent team?

Så har vi muligvis jobbet til dig!

Vi søger en sanitør til nedrivningsarbejde i Karl Popp, der skal understøtte vores team i arbejdet med forskellige typer saneringsopgaver for private og offentlige kunder.

Som sanitør kommer du til at spille en vigtig rolle for vores kunder, og du skal du være med til at udføre miljøsanering – bl.a. asbest-, PCB-, bly- og skimmelsvampesanering. Du kommer bl.a. til stå for lettere nedrivning og rydning af bygninger og byggepladser, ligesom du skal stå for sanitetsarbejde.

Arbejdet som sanitør kræver meget forberedelse og klargøring, før du kan starte med at sanere, nedrive og klargøre, og derfor er det vigtigt, at du er struktureret og grundig i dit arbejde, så du ikke springer et vigtigt trin over i arbejdet.

Om dig:

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke relevant, vi er mange ufaglærte i teamet, og det vigtigste er, at du har erfaring med nedriversarbejde, er interesseret i sanering, og at du kan håndtere forskelligartet el-værktøj. Det er en fordel, hvis du har været på en byggeplads før, men det er ikke et krav.

Måske bor du i hovedstadsområdet – vi har adresse i Greve og kommer vidt omkring på Sjælland, fordi mange af vores kunder bor i hovedstadsområdet.

Det er en fordel, hvis du kan genkende dig selv i nedenstående, men det er ikke et krav:

  • Du har kørekort (B)
  • Du har asbestcertifikat og erfaring med asbestsanering
  • Du er mødestabil og går op i et godt stykke arbejde
  • Du vil gerne bidrage til, at det er rart for alle at gå på arbejde

Om os:

Hver eneste dag beskæftiger vi os med asbestsanering, nedrivningsarbejde og sanering i bygninger, på byggepladser og i byggematerialer. Hver dag går vi på arbejde og er stolte af vores arbejdsplads og faglighed, som er vigtig for menneskers trivsel og sundhed.

Vi er et relativt erfarent team, som har vidt forskellige baggrunde. Derfor fokuserer vi både på udvikling af teamet og de enkelte medarbejdere, social trivsel samt godt humør. Arbejdspladsen er meget uformel, hvor vi har en rar omgangstone og plads til alle.

Vi kan tilbyde en god arbejdsplads med masser af karrieremuligheder og mulig for efteruddannelse. Som medarbejder får du pension og sundhedsordning, ligesom vi arrangerer forskellige sociale arrangementer. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning:

Vil du høre mere om stillingen eller arbejdspladsen, kan du kontakte os på vores hovednummer: +45 43 45 00 54.

Send din motiverede ansøgning og CV med nedenstående formular.
Vi indkalder løbende til samtale. Vi fjerner stillingsopslaget, når den rette sanitør er fundet.

Læg din ansøgning her