Job i KARL POPP

Hos Karl Popp kan du blive en del af en lille virksomhed med ca. 30 medarbejdere, hvor både baggrund og alder er meget forskellig.

Vi vægter det sociale højt, og her har man lyst til at tage del i det sociale både inden for og uden for arbejdstiden, så det er rart for alle at komme på arbejde. 

Vores familier kommer også gerne hinanden ved, og medarbejdere er altid velkomne til at tage børn og ægtefælle til sociale arrangementer i virksomheden.

Se vores ledige stillinger her

Sanitør til nedrivningsarbejde

Vi søger en sanitør til nedrivningsarbejde i Karl Popp, der skal understøtte vores team i arbejdet med forskellige typer saneringsopgaver for private og offentlige kunder. 

Praktiskplads som byggeleder

Kort indledning om jobbet på ca. 3 linjer

Studentermedhjælper

Kort indledning om jobbet på ca. 3 linjer

Kalkulator

Kort indledning om jobbet på ca. 3 linjer

Vores kultur

Som en del af Karl Popp kommer du til at løse vigtige opgaver i forbindelse med vores sanerings- og nedrivningsarbejde hos private og offentlige kunder.

Sidemandsoplæring er derfor vigtigt for os, og derfor vil du blive sat med en makker, der er erfaren, når du starter i Karl Popp. I forbindelse med din jobstart kommer du til at gennemføre et asbestkursus, og bagefter vil vi i fællesskab lægge en plan for dine arbejdsopgaver, så du bliver onboardet ordentligt til vores mange forskellige arbejdsopgaver.

Du kommer samtidig også til at lære dine kollegaer hurtigere at kende, hvilket øger medarbejdertrivslen. Med tiden vil du løbende få mere frihed og selvstændighed til at løse dine arbejdsopgaver, og en dag bliver du måske selv ansvarlig for at oplære en ny kollega.

Folk er glade for at arbejde i Karl Popp, og mange af dine kolleger har fejret både 10- og 20-års jubilæum i virksomheden. Du bliver altså en del af et erfarent team, hvor der er plads til, at du kan lære en masse om sanitørarbejdet.

Vores kunder er centrum for vores arbejdsdag, og vi stræber efter at løse deres forskellige ønsker og behov bedst muligt. Det kræver selvfølgelig god oplæring, udvikling af virksomheden og videreuddannelse af medarbejdere, så vi alle har kompetencerne til at understøtte og sikre vores gode service.

Læg en ansøgning for at blive en del af teamet

Er du interesseret i at blive en del af Karl Popp A/S, er alt hvad du skal gøre at lægge en ansøgning med nedenstående formular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.